Algemene voorwaarden

U kan een workshop in principe niet annuleren, met uitzondering van het herroepingsrecht (tot 14 dagen na aankoop).
Workshops en cadeaubons worden niet terugbetaald. U kan wel proberen de workshop door te geven aan iemand anders.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Indien er 14 dagen verstreken zijn sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. 

Workshops en cadeaubons worden na deze 14 dagen niet terugbetaald. U kan wel proberen de workshop door te geven aan iemand anders.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. 

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke of geen terugbetaling wordt verleend. Bijvoorbeeld producten met duidelijke gebruikssporen en elk item dat niet in de originele staat is, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft die niet te wijten zijn aan onze fout.

Zodra de retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om te laten weten dat we het retourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je dan ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als de retourzending wort goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op de oorspronkelijke betaalmethode toegepast. Gemiddeld duurt het ongeveer 3 werkdagen voordat de terugbetaling officieel wordt bijgeschreven op je rekening.

Om het artikel te retourneren, stuur je het op naar
Ietscrealiefs 
Boechoutsesteenweg 93
2540 Hove

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van de eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de zending in mindering gebracht op de terugbetaling.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvang